Reanimatie AED training

Home // Reanimatie AED training

Hulp bieden in de eerste 6 minuten na een hartstilstand is cruciaal en kan een leven redden!

BHV Zuid-Holland verzorgt reanimatiecursussen gegeven door professionals van de Ambulance. Bij het, met goed gevolg, doorlopen van de cursus, ontvangt de cursist een certificaat.

Wie geeft deze cursus?
Deze trainingen worden verzorgd door zeer ervaren instructeurs met een Professionele Ambulance achtergrond.

Uiteraard verzorgt BHV Zuid-Holland ook jaarlijkse herhalingscursussen reanimatie, waarin de cursist de leerstof krijgt herhaald en uitgebreid kan oefenen om de vaardigheden bij te houden.

Wat kost de cursus?
Daarnaast ontvangt u van ons een naslagwerkje en eventueel voorbereidende hand-out. Uiteraard verzorgt BHV Zuid-Holland ook jaarlijkse herhalingscursussen reanimatie, waarin de cursist de leerstof krijgt herhaald en uitgebreid kan oefenen om de vaardigheden bij te houden. Elke maand kunt u bij ons deze cursus volgen, de kosten zijn € 75,00 p.p. exclusief btw,
Voor groepen vanaf 7 deelnemers hanteren wij groepsprijzen. Een AED reanimatie training bij ons of bij u op locatie voor 12 deelnemers is mogelijk vanaf € 620,- per groep en kan zowel op de dag als in de avond plaats vinden.

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Cursusprogramma

In 3,5 uur tijd leert u een hartstilstand herkennen door het bewustzijn en de ademhaling te controleren, u leert hoe u goed en snel de hulpdiensten kunt alarmeren en u leert hoe u het slachtoffer reanimeert door het beademen en het toepassen van hartmassage. Verder zal in de opleiding aandacht zijn voor verstikking, het in stabiele zijligging brengen van een slachtoffer en leert u om te gaan met een AED. U leert vooral door te doen. Daarom is er véél tijd en aandacht voor het oefenen. Daarnaast ontvangt u van ons een naslagwerkje en eventueel een voorbereidende hand-out.

Wie geeft deze cursus?
Deze trainingen worden verzorgd door zeer ervaren instructeurs met een Professionele Ambulance achtergrond.

Leer ik alleen Reanimeren?
U gaat ook praktijk oefenen met een AED. Verder zal in de opleiding aandacht zijn voor verstikking en het in stabiele zijligging brengen van een slachtoffer en leert u om te gaan met behulp van een AED.

Hoe lang duurt de opleiding?
Deze opleiding wordt veelal verzorgd van 09.00 tot 12.30 uur.

Beschikbare Data

 Neem contact met ons op voor de beschikbare dagen. Je kunt ons altijd bellen op 070-3248003 of mail naar info@bhvzuidholland.nl

Vraag & Antwoord

Voor wie is deze opleiding bestemd?
De doelgroep voor de basiscursus is geschikt voor iedereen die nog geen ervaring heeft met reanimeren of wil opfrissen.

Moet ik een diploma hebben om te mogen reanimeren?
Dit is niet nodig, maar u kunt bij goed gevolg wel een certificaat bij ons aanvragen.
De kosten voor een certificaat zijn € 6,50.

Wat is de groepssamenstelling?
Wij hanteren groepen van maximaal 12 deelnemers.

Is herhaling verplicht?
Het advies is om de vaardigheid jaarlijks te trainingen, maar er is geen verplichting.

Waarom BHV Zuid Holland
BHV Zuid Holland kijkt jaarlijks kritisch naar haar eigen functioneren en serviceverlening.  Zowel onze instructeurs als de samenwerking met andere bedrijven evalueren wij jaarlijks. Wij blijven steeds op zoek naar een stuk kwaliteitsverbetering. Met onze jarenlange ervaring in de professionele hulpverlening kijken wij naar nieuwe ontwikkelingen in de EHBO-markt. Steeds weer innoveren met gebruik van de laatste technieken vinden wij van groot belang. Hulpverlenen is voor u geen dagelijks werk en daarom besteden wij veel zorg aan het praktisch oefenen en de didactische waarde van uw cursus. De cursisten van BHV Zuid Holland geven aan dat wij hierin jaarlijks weer goed zijn geslaagd.

Genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Eigen binnen locatie met brand en EHBO faciliteiten
Instructeurs uit de praktijk –Ambulance of Brandweer
Realistische trainingen
Hoogwaardige kwaliteit
Administratieve zekerheid