BHV & Brandveiligheidsadvies

Home // BHV & Brandveiligheidsadvies

Het is het vaak lastig voor u om alles wat met BHV en brandveiligheid te maken heeft, door uw kernactiviteiten in de gaten te houden.  BHV Zuid Holland kan u van het begin tot eind te begeleiden.  

Wij hebben een ruime Ambulance verpleegkundige achtergrond en kunnen hierdoor uw restrisico’s vanuit de praktijk goed inschatten. Naast een brandpreventiedeskundige en Fire Safety Engineer opleidingsniveau hebben we als opleidingsbedrijf ruim 20 jaar ervaring op het gebied van bedrijfshulpverlening. 

Vaak zien wij dat de compartimentering van een gebouw na oplevering ondanks dat er een vergunning is verleend toch op sommige punten niet zijn uitgevoerd volgens de bouwvoorschriften terwijl u er wel voor heeft betaald. Een scan door ons kan u daarbij goed helpen. Ook wanneer u bent aangeschreven de de gemeente en u onafhankelijk advies wilt ontvangen volgens de huidige geldende bouwregelgeving of wanneer u niet meer uit de offertes van de aangeboden brandmeldinstallatie komt. Door onze begeleiding krijgt u eerlijke voorlichting over de omvang van uw brandmeldinstallatie en kosten.

U krijgt zo beter inzicht in de brandveiligheid van uw bedrijf. Menig klant heeft hier soms grote voordelen aan gehad. Dit kwam door werkzaamheden die niet volledig waren uitgevoerd maar ook door het meedenken en adviseren in de juiste oplossingen. 

 

Onze werkwijze

Inzicht en gedegen advies voor u is voor u de meerwaarde, maar dit kan soms ook zorgen voor heel veel kosten besparen.

  • Inzicht in de actuele staat van de brandveiligheid van uw gebouwen.
  • Overzicht van de gebreken met betrekking tot brandveiligheid.
  • Overzicht van de gebreken met betrekking tot vluchtveiligheid.
  • Overzicht van de gebreken met betrekking tot de BHV eerste hulp middelen.
  • Advies met betrekking tot de verbetermaatregelen.

Wij komen bij u op locatie schouwen om een goed beeld te krijgen over de situatie. Indien mogelijk zorgt u voor de schouw plaats vind alvast voor de bouwtekeningen en uw vragen lijstje.

Van het opzetten van een BHV beleidsplan tot het doorlichten van grote BHV organisaties. We kijken graag mee naar efficiëntie, kosten en slimme oplossingen.

U kunt bij BHV Zuid Holland terecht voor een BHV incident onderzoek maar ook al uw HBHV taken compleet via onze HBHV Outsourcing laten uitvoeren. In een persoonlijk gesprek helpen wij u graag verder.

De kosten

Voor het schouwen op locatie en BHV advies ter plekken berekenen wij € 195,00 (maximaal 1 uur op locatie). Duurt het bezoek langer dan zijn de kosten daarna € 67,50 per half uur, voor zowel het advies op locatie en het eventueel uitwerken van de advieswerkzaamheden.

Voor de advies werkzaamheden kunt u vooraf een offerte opvragen. De totale kosten zijn afhankelijk van de grote van uw organisatie en uw vraagstelling. Onze adviseur heeft een brandpreventiedeskundige en ambulanceverpleegkundige achtergrond en weet waar u in een echte praktijksituatie mee te maken kunt krijgen. U kunt dus samen kijken of uw EHBO en BHV middelen toereikend zijn voor een noodsituatie en of de inzet van de BHV goed geborgd is maar ook uw pand laten scannen op brand en vlucht veiligheid.

 

Eigen binnen locatie met brand en EHBO faciliteiten
Instructeurs uit de praktijk –Ambulance of Brandweer
Realistische trainingen
Hoogwaardige kwaliteit
Administratieve zekerheid