Home // Wie zijn wij

Pascale, André, justin, Giorgio, Jelma, Peter, Mandy, Robert, Martin, Tom, Ton, Jack, Sander, Jaco, Ina, Marcel, Ed, Michel, Ger, Gert, Annemarie, Dennis, Sander de W, Santo, Dennis, Elly-Anne, Janny, Ineke, René, Leo.

Hoe ontstaat een team van gedreven instructeurs en een stel administratieve duizend poten, waar we we trots op zijn. Al vanaf 2006 zitten we gevestigd op onze mooie (energie label A) locatie met fraai uitzicht vanaf ons half ronde 50 meter lage dakterras. Een gezellige gastvrije en huiselijke sfeer, waarbij onze cursist aan niets ontbreekt is de basis voor een gezellige dag met een goede leercurve.

“Wil je een keer EHBO les geven met je Ambulance achtergrond” zo begon het in 1994 allemaal. Een groepje cursisten op een leuke en leerzame manier kennis bijbrengen is gewoon het allerleukste om te doen. En na korte tijd en steeds meer ervaring was dit alleen maar leuker aan het worden in plaats van saai. In het begin, er bestond nog geen AED, vond ik het belangrijk dat het geleerde wel moest aansluiten bij een echte praktijk situatie. Vanuit die gedachten is in 2001 ons eerste BHV trainingscentrum geboren. We vonden het belangrijk dat cursisten op realistisch wijze een binnenbrand training doen en we bedachten EHBO scenario’s die al in scene gezet waren. Maar ook een gezellige bedrijfsuitstraling waar mijn vrouw Pascale de belangrijkste bijdrage in leverde en een goede catering vonden wij belangrijk om de dag goed te doen slagen.

Door te goed van vertrouwen hebben we een enorme tegenslag gehad en waren wij in korte tijd ons bedrijf en alle klanten kwijt. Helaas waren we hierdoor ook flink financieel getroffen een paar jaar niet meer in staat nog lessen te verzorgen. Na deze ellende was er nog genoeg passie over om samen weer helemaal opnieuw een trainingscentrum op te bouwen. Een vriend van mij zei in die tijd  “André een vlieger kan pas vliegen met tegenwind”. Alles wat bij onze eerdere locatie beter kon, hebben wij bij onze huidige locatie beter gedaan. Als eerste verbeterpunt zijn we uitgegaan van een bijzonder gelegen locatie. Dus een apart gebouw waar we alle wensen in konden realiseren, met leuke ligging, goede bereikbaar en waar je ook lekker met een mooi uitzicht buiten kan zitten. Dat is helemaal gelukt, het is best een uniek pand. De meeste mensen zijn altijd verbaasd als ze binnen komen. En op het overdekt dakterras schijnt achter de palmen “altijd” de zon.

 

Dit zeggen onze klanten
Op de site van klanten vertellen vind u onze reviews van de afgelopen 6 jaar, onderstaand de laatste in Corona tijd 
Cijfer 10
Vriendelijke service, duidelijke uitleg.

De AED hebben wij voor privé gebruik thuis aangeschaft. Hij werd binnen enkele dagen thuisbezorgd door dhr. André met uitgebreide uitleg zoals hij ook op een filmpje te zien is dat hij later toestuurde. Alle vragen en opmerkingen werden duidelijk beantwoord. Dus niet van; bekijk het filmpje maar, dan weet je het ook. Wij hebben alle vertrouwen in de komende cursus om de AED in praktische situatie te leren gebruiken.

 • Aanbevelen? Ja
 
Cijfer 10
Coronaproof aan de slag bij BHV Zuid-Holland

Waar wij met ons 5-koppig team aanvankelijk geen idee hadden hoe het team bij BHV Zuid-Holland de training aangepast zou hebben naar de huidige corona-maatstaven, werden wij meer dan positief verrast! Er is zorgvuldig nagedacht over de wijze waarop we de training hebben kunnen volgen en er is, ook tijdens de praktijkdelen, geen moment geweest waarop wij de 1,5 meter niet konden waarborgen. bij BHV Zuid-Holland zijn letterlijk muren afgebroken om met elkaar veilig en verantwoord aan de slag te kunnen. Geen enkele zorg dus, ga gerust op training!

 • Aanbevelen? Ja
 
Cijfer 10
Corona-proof leren en genieten

De BHV – herhaling die wij als basisschoolteam bij BHV Zuid- Holland volgen is altijd goed: zowel qua inhoud als (maaltijd) verzorging tip top in orde! Nu zijn er natuurlijk allerlei extra richtlijnen waar men rekening mee moet houden en daar hebben ze goed over nagedacht. De maatregelen zorgden voor een volkomen veilig gevoel en de manier waarop we tóch konden oefenen met eigen vaardigheid was prima geregeld. Bedankt! Irma Buiskool

 • Aanbevelen?Ja
 
Cijfer 10
Goed georganiseerd! Fijn dat het op deze manier door kan gaan!

Ondanks alle coronaperikelen konden we op een goede, veilige manier alle handelingen goed oefenen zonder dat het ongemakkelijk voelt. Het lokaal is fijn ingericht waardoor de 1,5 meter goed gewaarborgd kan worden.

 • Aanbevelen? Ja
 
Cijfer 10
Ik vond het erg aangenaam, duidelijk en menselijk

Ik vond het erg aangenaam,duidelijk en menselijk, de manier van lesgeven. Fijne sfeer en heerlijke lunch! Ik zou het iedereen aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
 
Cijfer 10
Hele goede opleider en meteen leuke dag!

Wij gaan heel graag naar BHV ZH om onze skills weer op te frissen jaarlijks. Buiten de enorme ervaring en kennis die de opleiders hebben, maken ze er ook een leuke dag van. Het is een prettig bedrijf om mee samen te werken en ze hebben echt aandacht voor de cursisten en hun eigen situaties. Buiten de cursusdagen om kan je ook altijd bij ze terecht voor andere veiligheidsvraagstukken, wat erg prettig is!

 • Aanbevelen? Ja
 
Cijfer 10
Fantastisch!

Het meest plezierige van BHV Zuid-Holland vinden wij de betrokkenheid van deze organisatie in ons bedrijf. Wat wij in theorie en de praktijkoefening hebben geleerd, hebben wij inmiddels vaak succesvol kunnen toepassen op de werkvloer. De professionele opvolging is daarna van absolute meerwaarde, die wij nog niet eerder bij een andere trainingslocatie hebben ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
 
Cijfer 10
Top geregeld!

Het was weer een zeer leerzame dag afgelopen donderdag, en top op corona afstand geregeld door jullie. Ik zag er wel tegenop omdat ik eind februari zo [lang] ziek geweest ben, maar nogmaals mijn complimenten voor het verloop die dag.

 • Aanbevelen? Ja
 
Cijfer 10
Fantastisch bedrijf

BHV Zuid-Holland, erg meedenkend. Erg veel kennis van handelen, vriendelijk. Snel en netjes. Locatie is erg netjes ingericht.

 • Aanbevelen? Ja
 
Cijfer 10
Super interessant, leerzaam en enorm leuk!

BHV is sowieso interessant, maar de instructeurs maakten het beiden erg leuk! Ze hadden goed aandacht voor iedereen legde alles heel goed uit en gaven goede feedback! Ook de lunch was lekker 😉 Verder eigenlijk was iedereen die in het pand aanwezig was erg vriendelijk!

 • Aanbevelen? Ja
 
Cijfer 10
Tot nu de beste BHV, met name toegepast op de praktijk.

Was een leerzame dag, precies toegepast op de behoefte voor binnen en buitendienst. Goed eten. Vakkundige docenten. Professionele apparatuur. Zie naar de volgende herhaling uit.

 • Aanbevelen? Ja
 
Cijfer 10
Uitstekende training op een prachtige locatie.

De training is uitstekend en zeer professioneel. Peter en Martin trainen super. Een dikke pluim voor BHV-Zuid Holland.

 • Aanbevelen? Ja
 
Cijfer 10
Ontzettend leuk en leerzaam

Wat een leuke training! Allereerst, wat werden we vriendelijk en gastvrij ontvangen. De training. Is heel interessant en leerzaam. En werd heel goed en op een prettige manier door de trainer gegeven. Met humor en goede duidelijke uitleg over de diverse onderwerpen. Het onderdeel brandveiligheid is echt spectaculair te noemen. Geweldig. Vervolgens krijg je een hele goede smakelijke maaltijd aangeboden. Er was meer dan genoeg te kiezen. Ik kijk echt met heel veel plezier terug op de training. Nogmaals dank!

 • Aanbevelen? Ja
 

 

Stap twee had als doel om alle trainingsruimtes nog realistischer te maken, dus met de styling zoals in de werkelijkheid, een pieperoproepsystemen, een echte brandmeldcentrale met slow whoop alarm en nevenindicatoren, deuren die dicht vallen en een aantal brand ruimte zoals ook in het echt een brand zich zou kunnen ontwikkelen. Pascale bedacht natuurlijk weer een passende inrichting van de kantine en de leslokalen. Toen stap drie, mijn slechtste eigenschap, klanten werven. Misschien niet de slimste volgorde van stap 1 naar 3, maar met het werven hadden we wel gelijk wat moois te bieden aan potentiële klanten. Al snel door de mond op mond reclame melden de klanten zich bij Pascale aan en kreeg de administratie steeds meer omvang. Inmiddels houdt 6 man zich bezig met alle bedrijfsadministratie en mogen we ook al gaan spreken van een familie bedrijf. Een familiebedrijf omdat naast Pascale en André  Brandon Bravo ook de tweede generatie Justin en Giorgio Brandon Bravo midden in de corona tijd hun intreden in BHV Zuid Holland hebben gemaakt. Justin met zijn een Information Security Management achtergrond (batchelor of science) zorgt voor de nodige innovatie op het vlak van technische vraagstukken en Giorgio wordt naast zijn studie bedrijfskunde langzaam ingewijd richting ondersteunende diensten. 

Door onze naam in professionele hulpverlening hebben we ook een hecht team van zeer bekwame instructeurs om ons heen verzameld. Het is een team van instructeurs waar we ook echt trots op zijn. Zij blinken stuk voor stuk uit op didactische vaardigheid. Omdat didactiek wel mijn passie is maar niet mijn vakgebied, heb ik onze instructeurs laten beoordelen door een externe onderwijs deskundige. Naast de bevestiging dat we goed bezig zijn heeft dit ook onderling extra exposure gegeven. Ons team van instructeurs begrijpen dat realistisch trainen, mensen in hun waarde laten en deelnemers echt iets nuttigs willen leren de uitgangspunten van ons bedrijf zijn. Het moet ook echt als een dagje uit voelen voor onze gasten. Door steeds weer in te springen op de laatste nieuwe technische mogelijkheden en door ook in crisistijd steeds de kwaliteit te willen verbeteren hebben wij met ons team een geweldige hoge klanten waardering weten te realiseren. Iedereen dank hiervoor!

Een neus voor uw BHV veiligheid.

 

De laatste ingeslagen weg is die van kennis vergroten op de gebieden van didactiek, eerste hulp en brandpreventie deskundigheid. Het is gewoon heel prettig om klanten gericht wegwijs te kunnen maken en goed op weg te kunnen helpen. De hiernaast getoonde neus is trouwens van onze labrador Luna.

Heeft de klant geen zin in een voorbereid boek en wil deze zich liever digitaal voorbereiden op de praktijkdag met alleen gedoseerde teksten, filmpjes en random vragen? Die mogelijkheid hebben we zelf ontwikkeld voor onze klanten. Alle extern ingekochte e-learning versies vonden wij niet goed passend. Ook het zelf ontwikkelde naslagwerkje krijgt iedere cursist bij ons mee.

Wij zorgen 24/7 voor bereikbaarheid, zodat iedereen met vragen over de BHV veiligheid of over de genomen brandpreventie maatregelen, het piepje van de AED of een ernstig incident geholpen kan worden.
En het mooie is dat klanten ons dus ook echt gewoon op zaterdagavond bellen omdat er serieus wat aan de hand is geweest. Misschien bent u nog geen klant van ons? Maak gewoon een keer een afspraak. Dat kan bij u op locatie, waarbij u gratis advies kunt vragen over uw BHV/EHBO/Brandveiligheid. Bij ons een kijkje nemen kan natuurlijk ook. Een rondleiding op onze trainingslocatie betekend automatisch een leuk BHV presentje ontvangen. Of wilt u gratis een voorbeeld van een ontruimingsplan, van een ontruimingsverslag of graag een inlogcode van de e-learning om eens te kijken of dat wat voor u is, schroom niet om het aan te vragen.

Stel uw vraag.