Administratieve zekerheid

 

Instructeurs uit de praktijk

 

Realistische trainingen

 

Home // Wanneer BHV

Het is goed om te weten wanneer en waarom u een BHV cursus moet volgen. Het is volgens de Arbowet verplicht om de BHV, oftewel bedrijfshulpverlening, goed te regelen wanneer u één of meer personen in dienst heeft. Een BHV’er die is opgeleid door BHV Zuid-Holland verleent hulp bij verschillende soorten calamiteiten. Hieronder lichten we dat graag voor u toe.

Wanneer volgt u een BHV cursus?

Het volgen van een BHV cursus is relevant voor elk bedrijf. Of u nu een supermarkt, kledingwinkel of fabriek heeft, een ongeluk zit in een klein hoekje. Wanneer er een BHV’er aanwezig is, wordt een veilige werkomgeving gegarandeerd. U of uw personeel volgt een BHV cursus wanneer het aantal personeelsleden in uw bedrijf in Den Haag groeit, uw bedrijf langere periodes geopend is of wanneer uw bedrijf beschikt over meerdere afdelingen. Er moet te allen tijde een BHV’er aanwezig zijn om hulp te verlenen tijdens onverwachte situaties.

Wat onze klanten zeggen:

Elke keer weer zeer tevreden over de stof en de manier waarop die behandeld wordt. Altijd voldoende tijd en aandacht indien vragen
- Schiedam
Al jaren tot volle tevredenheid
- Spijkenisse

Neem direct contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid