Teambuilding Den Haag

 

Administratieve zekerheid

 

Instructeurs uit de praktijk

 

Realistische trainingen

 

Bent u geïnteresseerd in BHV gerelateerde teambuilding in Den Haag of in een andere plaats in Zuid-Holland? Dan kan BHV Zuid-Holland u diverse oplossingen aanbieden. Wij zijn namelijk specialist op het gebied van bedrijfshulpverlening en hebben unieke teambuildings mogelijkheden met brand blussen, communicatie en EHBO.

BHV gerelateerde teambuilding in Den Haag en omgeving Zuid-Holland

Teambuilding is van groot belang voor elk bedrijf. En goede bedrijfshulpverlening is ook van groot belang, en verplicht, voor elk bedrijf of organisatie. Wanneer medewerkers goed kunnen samenwerken, kunnen ze elkaar ook goed helpen in eventuele noodsituaties. Daarom biedt BHV Zuid-Holland de mogelijkheid BHV gerelateerde teambuilding oplossingen uit te zetten in de omgeving van Den Haag, Zuid-Holland. Ook wanneer u een leuk teamuitje wil of alleen wil snuffelen aan BHV bieden wij bijzonder leuke programma’s.

Trainingscentrum of op locatie

BHV Zuid-Holland beschikt over een uitgebreid trainingscentrum in Den Haag waar u, samen met uw team, diverse noodscenario’s kunt oefenen. Wij bieden diverse leuke, dynamische onderdelen, waarbij u met uw team noodsituaties leert oplossen onder begeleiding van ervaren instructeurs. U mag binnenbranden blussen met een slanghaspel en schuimblusser en ziet van dichtbij een echte back draft en gasexplosie.

Wij bieden ook de mogelijkheid een buitentocht te lopen. Dan krijgt een groep deelnemers diverse redmiddelen mee, om onderweg BHV en EHBO noodsituaties samen met het team op te kunnen lossen.

Serieuze én leuke dag

Een BHV cursus ten behoeve van de teambuilding in Den Haag, Zuid-Holland, is een serieuze bezigheid. Bij BHV Zuid-Holland zorgen wij er daarom altijd voor dat u het samen ook leuk kunt hebben. Zo kunt u bij ons de dag bijvoorbeeld afsluiten met een heerlijke barbecue. Zo maakt u een leerzame dag, maar ook een leuke dag mee. Als dat niet goed is voor de teambuilding! Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Of wilt u meer weten over de diverse opleidingen die BHV Zuid-Holland aanbiedt, zoals de BHV Basisopleiding? Dan kunt u ons altijd even bellen op 070 324 80 03.

 

Wat onze klanten zeggen:

Elke keer weer zeer tevreden over de stof en de manier waarop die behandeld wordt. Altijd voldoende tijd en aandacht indien vragen
- Schiedam
Al jaren tot volle tevredenheid
- Spijkenisse

Neem direct contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid