Reanimatietraining

Met reanimatietraining herkent u noodsituaties en kunt u direct handelen. Hulp bieden in de eerste 6 minuten na een hartstilstand is cruciaal en kan een leven redden! BHV Zuid-Holland verzorgt reanimatiecursussen gegeven door professionals van de ambulance. Bij het, met goed gevolg, doorlopen van de cursus, ontvangt de cursist een certificaat.

Hoe gaat de reanimatietraining in zijn werk?

Bij de reanimatietraining leert u:

  • in 3 uur tijd een hartstilstand herkennen door het bewustzijn en de ademhaling te controleren;
  • hoe u goed en snel de hulpdiensten kunt alarmeren;
  • hoe u het slachtoffer reanimeert door het beademen en het toepassen van hartmassage.

Verder zal in de opleiding aandacht zijn voor verstikking, het in stabiele zijligging brengen van een slachtoffer en u leert om te gaan met een AED. U leert vooral door te doen. Daarom is er véél tijd en aandacht voor het oefenen. Daarnaast ontvangt u van ons een naslagwerkje en eventueel een voorbereidende hand-out.

Wie verzorgt de reanimatietraining?

BHV Zuid-Holland verzorgt reanimatiecursussen gegeven door zeer ervaren instructeurs met een Professionele Ambulance achtergrond. Bij het met goed gevolg doorlopen van de cursus, ontvangt de cursist een certificaat. Uiteraard verzorgt BHV Zuid-Holland ook jaarlijkse herhalingscursussen reanimatie, waarin de cursist de leerstof krijgt herhaald en uitgebreid kan oefenen om de vaardigheden bij te houden. Elke maand kunt u bij ons deze cursus volgen, de kosten zijn € 69,50 p.p. exclusief btw, voor groepen vanaf 7 deelnemers hanteren wij lagere kosten.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in een Reanimatietraining bij BHV Zuid-Holland? Wilt u graag advies over reanimatie? Of heeft u vragen? Dan kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen door te bellen naar 070 324 80 03. Onze medewerkers voorzien u graag van meer informatie.

Shane uit Den Haag

Ervaring: Leerzame ervaring!
Door de praktijk ervaringen van de leraren en de manier van lesgeven, werd het een stuk makkelijker de stof op te nemen en uit te voeren. Maar ook makkelijker te onthouden voor later.
Genoeg ruimte voor een dolletje en geintje hier en daar, de lessen vlogen zo voorbij en toch vol leerzame momenten en tips.
Ook de catering was uitstekend. Verse broodjes en beleg en genoeg koffie pauzes.
Al met al een uitstekende cursus

Maatwerk

Innovatie

Praktijk gericht

Gezellig