Quickscan

BHV Zuid-Holland onderzoekt door middel van een QuickScan BHV en Brandveiligheid in hoeverre uw bedrijf op dit moment voldoet aan de verplichte veiligheidseisen, waaronder het bouwbesluit die volgens de wet zijn vastgesteld. Onze brandpreventiedeskundige bekijkt samen met u in een rondgang welke risico’s er in uw gebouw zijn en of de genomen maatregelen afdoende zijn. U ontvangt een rapport met de aandachtspunten en eventuele aanbevelingen.

Inhoud van de Quick Scan:

Hierbij moet u denken aan advies over het afdekken van uw restrisico’s, de interne communicatie tijdens een calamiteit, de brandveiligheid van de compartimentering van het gebouw en van de vluchtwegen, de brandveiligheid van inventaris, de vluchtwegaanduiding en vluchtdeuren, de mate van detectie en de projectie van de blusmiddelen, de beschikbare EHBO veiligheidsmiddelen en de plaatsing daarvan, het toetsen van de ontruimingsplattegronden en het eventuele beheer van de brandmeldinstallatie. De maatwerk adviezen van onze specialist berust op jarenlange ervaring in de branche maar ook door zijn bijzondere combinatie in achtergrond van brandpreventiedeskundige en ambulanceverpleegkundige.

BHV-foto-brandblussers

Vraag & Antwoord

Voor wie:
Als gebruiker of eigenaar van het gebouw of bedrijven verzamel gebouw kan u in het verleden al een gebruiksvergunning gekregen hebben waarmee u zou denken dat bouwkundige situatie en het gebruik voldoende moeten zijn geregeld. In de praktijk blijkt dit vaak toch tegen te vallen.

Duur van de rondgang:
De QuickScan zal bij een kantoor of schoolgebouw met een omvang van 1500 m2 ca. 1,5 uur op locatie in beslag nemen.

Kosten:
Een verslag met opmerkingen ontvangt u op schrift. Voor het schouwen op locatie berekenen wij  € 142,50 voor het eerste uur.
Voor onze klanten waar wij jaarlijks de BHV trainingen voor organiseren berekenen daarna € 95,00 per uur, voor het schouwen en uitwerken van de QuickScan.

Na de schouw op locatie kunt u een offerte opvragen met het geschat aantal uren voor het uitwerken.
Het uitwerken van de QuickScan is afhankelijk van de aard en grote van het bedrijf.

Heeft u interesse om te weten of u op de goede weg bent? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor op uw locatie.

andre..

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw en eventuele parkeer kosten.

Peter uit Den Haag

Ervaring: Zeer veel kennis van zaken want er bleek nog een hoop mis te zijn.

Gedegen achtergrond

Veel kennis bouwbesluit

Goede combi BIO maatregelen

Professionele achtergrond