Opleiding bedrijfshulpverlener

 

Administratieve zekerheid

 

Instructeurs uit de praktijk

 

Realistische trainingen

 

Wilt u een opleiding tot bedrijfshulpverlener volgen? Dan is BHV Zuid-Holland de specialist die u zoekt. Wij bieden diverse soorten opleidingen aan op het gebied van bedrijfshulpverlening en EHBO en we bieden advies op het gebied van AED en brandbeveiliging. BHV Zuid-Holland is gevestigd in de omgeving van Den Haag en goed bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. Wilt u kennis opdoen en vaardigheden ontwikkelen op het gebied van bedrijfshulpverlening? Kies dan voor BHV Zuid-Holland.

Het cursusprogramma van een opleiding tot bedrijfshulpverlener

Wilt u een opleiding tot bedrijfshulpverlener volgen, dan biedt BHV Zuid-Holland diverse mogelijkheden. Zo kunt u allereerst kiezen voor de BHV Basisopleiding, maar is het bijvoorbeeld ook mogelijk een opleiding te volgen tot BHV Ploegleider of een herhalingstraining te volgen. Het cursusprogramma van de BHV Basisopleiding duurt twee dagen, waarbij u leert handelen aan de hand van praktijkoefeningen. Zo leert u bijvoorbeeld:

  • levensreddende handelingen uit te voeren, zoals reanimatie met AED.
  • te handelen bij bewusteloosheid, bloedingen en flauwte.
  • te handelen bij brandwonden, breuken, epileptische aanvallen, hartinfarcten, hersenschuddingen, kneuzingen, enzovoorts.
  • wanneer 112 te bellen en wanneer niet.
  • U leert te handelen in geval van brand en hoe u moet ontruimen.

Als onderdeel van de BHV Basisopleiding leert u ook te handelen in geval van brand.

Eigen trainingscentrum

BHV Zuid-Holland beschikt over een eigen trainingscentrum waar u gemakkelijk kunt oefenen met scenario’s uit de praktijk, die door onze ervaren instructeurs zijn bedacht. Wilt u een opleiding tot bedrijfshulpverlener volgen? Of wilt u een andere opleiding volgen, zoals een EHBO Opleiding? En heeft u nog vragen aan BHV Zuid-Holland? Dan kunt u die telefonisch aan ons stellen via 070 324 80 03. Onze medewerkers staan u graag te woord.

 

Wat onze klanten zeggen:

Elke keer weer zeer tevreden over de stof en de manier waarop die behandeld wordt. Altijd voldoende tijd en aandacht indien vragen
- Schiedam
Al jaren tot volle tevredenheid
- Spijkenisse

Neem direct contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid