Teambuilding

BHV Zuid Holland heeft vele oplossingen om BHV gerelateerde Team Building (TB) uit te zetten.

Naast meer als 10 verschillende scenario ruimte op het trainingscentrum bestaat er ook de mogelijkheid om de TB naar buiten uit te breiden met verschillende leuke dynamische onderdelen. Zo bieden wij de mogelijkheden om parkoers te lopen in het nabijgelegen park. Tijdens de tocht krijgt een groepje deelnemers diverse redmiddelen mee om onderweg BHV en EHBO incidenten als team te kunnen oplossen. Uiteraard gaan wij op onze website niet alles prijs geven, maar de opzet van deze teambuilding oefening zijn altijd wel een succes geweest.

Tevens kunnen wij de dag afsluiten met een BBQ of uitgebreid buffet met muziek e.d. Wij hebben voor u een prachtig gelegen overdekt rond dakterras van bijna 50 meter lengte.

buitenrea

Shane uit Den Haag

Ervaring: Leerzame ervaring!
Door de praktijk ervaringen van de leraren en de manier van lesgeven, werd het een stuk makkelijker de stof op te nemen en uit te voeren. Maar ook makkelijker te onthouden voor later.
Genoeg ruimte voor een dolletje en geintje hier en daar, de lessen vlogen zo voorbij en toch vol leerzame momenten en tips.
Ook de catering was uitstekend. Verse broodjes en beleg en genoeg koffie pauzes.
Al met al een uitstekende cursus

Ervaren opzet

BHV elementen

Praktijk gericht

Gezellig