EHBO trainingen

Wij bieden een breed scala aan EHBO trainingen, van Oranje Kruis herhaling tot maatwerk voor professionals.

Hier onder vind u een greep uit onze EHBO trainingen welke bij u op locatie maar ook op ons speciaal ingerichte trainingscentrum verzorgd kunnen worden.

Oranje Kruis EHBO

Een gediplomeerde EHBO-er heeft veel meer vaardigheidstraining gehad en kennis van medische zaken dan een BHV-er. Om de vaardigheden op een hoog niveau te houden zijn herhalingslessen noodzakelijk. Wij verzorgen maatwerk EHBO lespakketten bij u op locatie en zullen samen met u de lesinhoud bepalen.

Wie zijn onze instructeurs?
Bij BHV Zuid-Holland staat een ontspannen sfeer tijdens de trainingen voorop. Het beste leerresultaat wordt alleen bereikt als u het naar uw zin heeft. Ons vaste team van geselecteerde instructeurs hebben allemaal een achtergrond bij Ambulance en geven met hun grote dosis smart view vanuit de praktijk of een levendige en leuke manier les.

Hoe lang duurt de les?
U kunt zelf de duur van de lessen en tijdinterval bepalen (lesblokken van 3 tot 8 uur).

Lotus uit auto

EHBO VIP Chauffeurs

Speciaal voor VIP chauffeurs hebben wij een lespakket geheel gericht op praktijksituaties. Ook geven wij herhalingslessen met een steeds wisselend karakter. Op ons trainingscentrum staat binnen een speciaal geprepareerde auto. De training wordt verzorgd door professionals uit de Ambulance hulpverlening welke veel ervaring hebben langs de weg.
Inhoud:

  • Veiligheid in en rond de auto
  • Onwel wording van de VIP
  • Hartinfarct, suikerziekte, beroerte
  • Verwondingen, breuken en kneuzingen
  • Onwel slachtoffer uit auto halen
  • Reanimatie (met AED)
  • Verslikking, benauwdheid, hyperventilatie
  • Alarmering van de hulpdiensten
  • De beslissing om met VIP door te rijden naar ziekenhuis 

Voor wie bestemd?
Vaak blijkt er onder chauffeurs onvolledige kennis aanwezig te zijn hoe te handelen in een acute situatie. Om te voorkomen dat er onjuiste beslissingen worden genomen in een acute situatie is het goed om handvaten te hebben hoe te handelen.

Hoe lang duurt de training:
Afhankelijk van de achtergrond van 6 tot 8 uur scholing (ook op zaterdag of afwijkende tijden)

Voor verdere informatie staan wij graag u graag te woord.

Maatwerk Arts/Assistenten

Onze Acute Medical Support (AMS) trainingen voor Arts-Assistenten, Artsen, Verpleegkundige of Paramedische sectoren verzorgen wij middels praktijk gerichtetrainingen. Ons doordachte maatwerk vaardigheid- en simulatieonderwijs stelt medewerkers in staat hun competenties te ontwikkelen en uit te bouwen.

Dit kan plaatsvinden in ons gevarieerd, contextrijke en uitdagende leeromgeving met gebruikmaking van ons innovatieve trainingscentrum, maar kan ook bij u op locatie worden verzorgd. Samen met u bespreken wij, op welke wijze wij het beste invulling kunnen geven aan de trainingen. Door onze visie en luisteren naar uw wensen streven wij naar de beste invulling.

Ook onze referenties in het trainen van artsen en assistenten in het verrichten van noodhulp (Basic Life Support) en bediening van AED’s zijn allen zeer positief.

Marielle uit: Maassluis

Ervaring:
Zeer prettige instructeur, waarbij ruimte was voor praktijk en toepassen. Fijn dat BHV Zuid Holland invullingen geven aan de wens om het voor ons team, die ambulant werkt een op maat gemaakte training te bieden.

Shane uit Den Haag

Ervaring: Leerzame ervaring!
Door de praktijk ervaringen van de leraren en de manier van lesgeven, werd het een stuk makkelijker de stof op te nemen en uit te voeren. Maar ook makkelijker te onthouden voor later.
Genoeg ruimte voor een dolletje en geintje hier en daar, de lessen vlogen zo voorbij en toch vol leerzame momenten en tips.
Ook de catering was uitstekend. Verse broodjes en beleg en genoeg koffie pauzes.
Al met al een uitstekende cursus

Maatwerk

Innovatie

Praktijk gericht

Gezellig