Inhoud BHV cursus

 

Administratieve zekerheid

 

Instructeurs uit de praktijk

 

Realistische trainingen

 

Home // Inhoud BHV cursus

De inhoud van een BHV cursus bij BHV Zuid-Holland is erg veelzijdig. In twee dagen wordt u, door middel van verschillende praktijkgerichte scenario’s, voorbereid op een examen met meerkeuzevragen. Behaalt u deze? Dan krijgt u het BHV basisdiploma.

Inhoud van een BHV cursus bij BHV Zuid-Holland

Tijdens de BHV cursus leert u het verrichten van levensreddende handelingen die zijn toe te passen in het bedrijf waar u werkt. De inhoud van de cursus bevat onder andere het handelen bij flauwvallen, brandwonden, verslikking, een hartinfarct, beroertes, en bijvoorbeeld een hersenschudding. U leert hoe u een slachtoffer reanimeert met een AED en wanneer u 112 moet bellen en wanneer niet. Tijdens deze cursus in ons uitgebreide trainingscentrum in Den Haag wordt u door een tiental scenario’s geleid die zich kunnen voordoen in het bedrijf waar u werkt. Naast het praktijkgedeelte vindt er aan het eind van de training een examen plaats om te toetsen of u de inhoud van de BHV cursus heeft begrepen.

Voor elk bedrijf

Werkt u op kantoor? In de bouw? Of bent u werkzaam in een supermarkt? In alle gevallen is het van belang om te beschikken over een BHV diploma. U neemt vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 070 324 80 03. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de jaarlijkse herhalingscursussen.

 

Wat onze klanten zeggen:

Elke keer weer zeer tevreden over de stof en de manier waarop die behandeld wordt. Altijd voldoende tijd en aandacht indien vragen
- Schiedam
Al jaren tot volle tevredenheid
- Spijkenisse

Neem direct contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid