Inhoud BHV cursus

Z

Administratieve zekerheid

Z

Instructeurs uit de praktijk

Z

Realistische trainingen

Home // Inhoud BHV cursus

De inhoud van een BHV cursus bij BHV Den Haag is erg veelzijdig. In twee dagen wordt u, door middel van verschillende praktijkgerichte scenario’s, voorbereid op een examen met meerkeuzevragen. Behaalt u deze? Dan krijgt u het BHV basisdiploma.

Inhoud van een BHV cursus bij BHV Den Haag

Tijdens de BHV cursus leert u het verrichten van levensreddende handelingen die zijn toe te passen in het bedrijf waar u werkt. De inhoud van de cursus bevat onder andere het handelen bij flauwvallen, brandwonden, verslikking, een hartinfarct, beroertes, en bijvoorbeeld een hersenschudding. U leert hoe u een slachtoffer reanimeert met een AED en wanneer u 112 moet bellen en wanneer niet. Tijdens deze cursus in ons uitgebreide trainingscentrum in Den Haag wordt u door een tiental scenario’s geleid die zich kunnen voordoen in het bedrijf waar u werkt. Naast het praktijkgedeelte vindt er aan het eind van de training een examen plaats om te toetsen of u de inhoud van de BHV cursus heeft begrepen.

Voor elk bedrijf

Werkt u op kantoor? In de bouw? Of bent u werkzaam in een supermarkt? In alle gevallen is het van belang om te beschikken over een BHV diploma. U neemt vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 070 324 80 03. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de jaarlijkse herhalingscursussen.

 

Neem direct contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid