EHBO cursus Zuid-Holland

Z

Administratieve zekerheid

Z

Instructeurs uit de praktijk

Z

Realistische trainingen

Home // EHBO cursus Zuid-Holland

Wilt u een EHBO cursus in de omgeving van Zuid-Holland volgen en bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat zulke cursussen aanbiedt? Dan bent u bij BHV Zuid-Holland aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van bedrijfshulpverlening en bieden diverse opleidingen aan die daarmee te maken hebben. Daarnaast leveren wij advies aan bedrijven omtrent brandbeveiliging. Wij zijn gevestigd in Den Haag, Zuid-Holland en goed bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Een goede én leuke EHBO cursus volgt u bij BHV Zuid-Holland!

EHBO cursus in Zuid-Holland op locatie of in ons uitgebreid trainingscentrum

Wilt u een EHBO cursus volgen op uw bedrijfslocatie in de omgeving van Zuid-Holland? Dat kan! BHV Zuid-Holland biedt de mogelijkheid bij u langs te komen om diverse noodsituaties te oefenen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen een EHBO cursus in ons uitgebreide trainingscentrum in Den Haag, Zuid-Holland te komen volgen. Wij beschikken over een groot aantal oefenruimtes die diverse scenario’s uitbeelden. Onze ervaren instructeurs hebben allemaal een achtergrond als ambulancemedewerker of brandweermedewerker en onze trainingen zijn dan ook realistisch en gericht op de praktijk. BHV Zuid-Holland biedt diverse EHBO cursussen, waaronder:

  • EHBO Opleiding;
  • EHBO Herhalingstraining;
  • Kinder EHBO Opleiding;
  • Kinder EHBO Herhaling;
  • EHBO Particulieren;
  • Code 95 EHBO.

Schrijf u direct online in!

Bent u geïnteresseerd in het volgen van een EHBO cursus in de omgeving van Zuid-Holland? U kunt zich via onze website gemakkelijk direct inschrijven. Wilt u eerst meer informatie ontvangen? Dan kunt u ons natuurlijk ook telefonisch bereiken op 070 324 80 03. Onze medewerkers beantwoorden uw vragen graag!

Neem direct contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid