Cursus ploegleider BHV

 

Administratieve zekerheid

 

Instructeurs uit de praktijk

 

Realistische trainingen

 

Home // Cursus ploegleider BHV

Een goede cursus tot BHV ploegleider vindt u bij BHV Zuid-Holland. Heeft u in uw bedrijf meerdere BHV’ers in dienst, omdat er bijvoorbeeld verschillende afdelingen zijn met elk hun eigen risico’s? Dan is het verstandig om een BHV ploegleider aan te wijzen die de leiding neemt tijdens calamiteiten.

Dé cursus voor het opleiden van een ploegleider BHV

Bent u in het bezit van basisopleiding bedrijfshulpverlener en beschikt u over goede leiderschapskwaliteiten? Dan kunt u deelnemen aan de cursus tot ploegleider BHV. Tijdens deze cursus, die u volgt in ons uitgebreide trainingscentrum, speelt u een tiental calamiteiten na die zich in uw bedrijf kunnen voordoen. Elke cursus wordt op maat gegeven, zodat alles wat u leert relevant is voor het bedrijf waar u werkt. Het is belangrijk dat de cursus ploegleider BHV wordt gehouden in een ontspannen omgeving om een zo goed mogelijk leerresultaat te bereiken.

Gemakkelijk bereikbaar

Komt u met het openbaar vervoer of met de auto? BHV Zuid-Holland, gevestigd in Den Haag, is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. U kunt voor de deur gratis parkeren. Voor meer informatie over de cursus ploegleider BHV of een van onze andere BHV of EHBO cursussen neemt u contact met ons op door te bellen naar 070 324 80 03. Onze deskundige medewerkers helpen u graag.

 

Wat onze klanten zeggen:

Elke keer weer zeer tevreden over de stof en de manier waarop die behandeld wordt. Altijd voldoende tijd en aandacht indien vragen
- Schiedam
Al jaren tot volle tevredenheid
- Spijkenisse

Neem direct contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid