Cursus ploegleider BHV

Z

Administratieve zekerheid

Z

Instructeurs uit de praktijk

Z

Realistische trainingen

Home // Cursus ploegleider BHV

Een goede cursus tot BHV ploegleider vindt u bij BHV Zuid-Holland. Heeft u in uw bedrijf meerdere BHV’ers in dienst, omdat er bijvoorbeeld verschillende afdelingen zijn met elk hun eigen risico’s? Dan is het verstandig om een BHV ploegleider aan te wijzen die de leiding neemt tijdens calamiteiten.

Dé cursus voor het opleiden van een ploegleider BHV

Bent u in het bezit van basisopleiding bedrijfshulpverlener en beschikt u over goede leiderschapskwaliteiten? Dan kunt u deelnemen aan de cursus tot ploegleider BHV. Tijdens deze cursus, die u volgt in ons uitgebreide trainingscentrum, speelt u een tiental calamiteiten na die zich in uw bedrijf kunnen voordoen. Elke cursus wordt op maat gegeven, zodat alles wat u leert relevant is voor het bedrijf waar u werkt. Het is belangrijk dat de cursus ploegleider BHV wordt gehouden in een ontspannen omgeving om een zo goed mogelijk leerresultaat te bereiken.

Een BHV opleiding hoeft niet veel te kosten

Als u wilt weten hoeveel een BHV opleiding u gaat kosten moet u rekening houden met een aantal factoren. Hoe groot is de groep die een BHV cursus volgt? Wilt u de cursus volgen op locatie of in het uitgebreide trainingscentrum van BHV Zuid-Holland? Dit zijn slechts enkele vragen die u moet beantwoorden om te weten wat een BHV opleiding u gaat kosten. Bij BHV Zuid-Holland staat een hoge kwaliteit cursus, in een gezellige sfeer centraal. De hoge kwaliteit wordt gegarandeerd door onze NBHV certificering. Door een praktijkgerichte cursus leert u in slechts twee dagen alles wat u moet weten om uw BHV diploma te behalen. In deze twee dagen wordt een tiental situaties nagebootst waarin de focus ligt op het verlenen van Eerste Hulp en op wat u moet doen tijdens een ontruiming bij bijvoorbeeld brand. Deze cursus wordt gegeven in ons uitgebreide trainingscentrum in Den Haag. Kijk voor de actuele prijzen voor de BHV opleiding op onze website, zo weet u precies wat de BHV opleiding gaat kosten.

Gemakkelijk bereikbaar

Komt u met het openbaar vervoer of met de auto? BHV Zuid-Holland, gevestigd in Den Haag, is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. U kunt voor de deur gratis parkeren. Voor meer informatie over de cursus ploegleider BHV of een van onze andere BHV of EHBO cursussen neemt u contact met ons op door te bellen naar 070 324 80 03. Onze deskundige medewerkers helpen u graag. Transparantie vinden wij erg belangrijk. U vraagt eenvoudig een offerte aan waarbij de kosten voor de BHV opleiding van BHV Zuid-Holland duidelijk worden weergegeven. Schrijf eenvoudig in via onze website.

Neem direct contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid