Brandveiligheidsadvies en incident onderzoek

U kunt bij BHV Zuid Holland terecht voor een BHV incident onderzoek.

Een diepgaand onderzoek en analyseren van incidenten vraagt om een specifieke reflecterende attitude die niet vanzelfsprekend onderdeel is van managementcompetenties. Daarnaast kost het analyseren van een onderzoek vaak veel tijd en is bij de uitvoerende eenheden  niet altijd op alle vlakken de bedrijfskennis aanwezig om de basisoorzaken van incidenten te kunnen achterhalen.

BHV Zuid Holland gaat samen met u of geheel zelfstandig het BHV incident onderzoek analyseren en kan tevens hiervoor een advies rapport uitbrengen. Ook wij hebben grenzen in onze kennis en om die reden kunnen wij niet alle soorten incidenten voor u goed begeleiden. Onze specialiteit ligt met namen in, zorg, onderwijs, hoogbouw, kantoren en industrie. Het is ook mogelijk om een door u zelf onderzocht onderzoek nogmaals door ons te laten onderzoeken.

Het is het vaak lastig voor u om alles wat met brandveiligheid te maken heeft, in de gaten te kunnen houden. BHV Zuid Holland kan u van het begin tot eind te begeleiden.  Vaak zien wij dat de compartimentering van een gebouw na oplevering ondanks dat er een vergunning is verleend toch op sommige punten niet zijn uitgevoerd volgens de bouwvoorschriften. Ook wanneer u gaat verbouwen en advies wilt ontvangen volgens de huidige geldende bouwregelgeving kunt u met ons contact op nemen.

Als werkgever bent u niet alleen verantwoordelijk voor de veiligheid van werknemers en bezoekers, maar draagt u ook zorg voor het voldoen aan de actuele wet- en regelgeving.

Voor het schouwen op locatie berekenen wij  € 142,50 voor het eerste uur.
Voor onze klanten waar wij jaarlijks de BHV trainingen voor organiseren berekenen daarna € 95,00 per uur, voor het schouwen en uitwerken van de advieswerkzaamheden. Voor de advies werkzaamheden kunt u vooraf een offerte opvragen over de geschatte kosten.

Zorg er wel voor dat u op voorhand alvast bouwtekeningen digitaal voor handen heeft.

bhv-foto-poster

Peter uit Den Haag

Ervaring: Zeer veel kennis van zaken want er bleek nog een hoop mis te zijn.

Veel kennis bouwbesluit

Goede combi BIO maatregelen

Professionele achtergrond