BHV & Brandveiligheidsadvies

Het is het vaak lastig voor u om alles wat met BHV en brandveiligheid te maken heeft, in de gaten te kunnen houden. BHV Zuid Holland kan u van het begin tot eind te begeleiden.  Vaak zien wij dat de compartimentering van een gebouw na oplevering ondanks dat er een vergunning is verleend toch op sommige punten niet zijn uitgevoerd volgens de bouwvoorschriften. Ook wanneer u gaat verbouwen en advies wilt ontvangen volgens de huidige geldende bouwregelgeving kunt u met ons contact op nemen.

Menig klant roept ons al in consult voor of tijdens bouw werkzaamheden en hebben door onze deskundige achtergrond hier soms grote voordelen aangehad. Dit kwam veelal door werkzaamheden die niet volledig waren uitgevoerd maar ook door het mee denken slimme oplossingen is hier soms erg veel geld uitgespaard.

Voor het schouwen op locatie en BHV advies ter plekken berekenen wij € 195,00 (maximaal 1 uur op locatie). Duurt het advies langer dan zijn de kosten daarna € 67,50 per half uur, voor zowel het advies op locatie en het eventueel uitwerken van de advieswerkzaamheden. Voor de advies werkzaamheden kunt u vooraf een offerte opvragen. Onze adviseur heeft een brandpreventiedeskundige en ambulanceverpleegkundige achtergrond en weet waar in een echte praktijksituatie mee te maken kunt krijgen. U kunt dus samen kijken of uw EHBO en BHV middelen toereikend zijn voor een noodsituatie en of de inzet van de BHV goed geborgd is.

Zorg er wel voor dat u op voorhand alvast bouwtekeningen digitaal voor handen heeft en maak een vragen lijstje.

bhv-foto-poster

Van het opzetten van een BHV beleidsplan tot het doorlichten van grote BHV organisaties. We kijken graag mee naar efficiëntie, kosten en slimme oplossingen.

U kunt bij BHV Zuid Holland terecht voor een BHV incident onderzoek maar ook al uw HBHV taken compleet via onze HBHV Outsourcing laten uitvoeren. In een persoonlijk gesprek helpen wij u graag verder.

Peter uit Den Haag

Ervaring: Zeer veel kennis van zaken want er bleek nog een hoop mis te zijn.

20 jaar ervaring

Veel kennis bouwbesluit

Goede combi BIO maatregelen

Professionele achtergrond