Z

Administratieve zekerheid

Z

Instructeurs uit de praktijk

Z

Realistische trainingen

Home // BHV training

Handhaaf de veiligheid binnen uw bedrijf en laat een of meerdere medewerkers een BHV training volgen. Het is niet alleen van belang voor een veilige werkomgeving, maar het in dienst hebben van bedrijfshulpverleners is zelfs verplicht. Tijdens een BHV training van BHV Zuid-Holland leert u om adequaat te reageren bij calamiteiten. U heeft bij ons de mogelijkheid om diverse trainingen en opleidingen te volgen.

Welke BHV training kunt u bij ons volgen?

U kiest bij ons uit diverse BHV opleidingen. Daarbij heeft u de mogelijkheid om een BHV opleiding te volgen op locatie of in ons veelzijdige oefencentrum. Kiest u voor een BHV opleiding of BBMI cursus op locatie? Dan organiseren wij een maatwerk training op uw werkplek. Komt u naar ons oefencentrum? Dan volgt u een BHV training in onze realistische trainingsruimtes. Wij selecteren de trainingsruimtes die vergelijkbaar zijn met uw werkplek. De volgende BHV trainingen kunt u volgen in ons oefencentrum:

Al onze trainingen hebben een hoog realiteitsgehalte. Wij hebben namelijk de beste instructeurs geselecteerd die ervaring hebben in vakgebieden zoals de ambulance of brandweer. Daarnaast zetten wij een groep slachtoffers in waardoor de noodsituatie net echt is.

Schrijf u in voor een van onze realistische BHV trainingen

Wist u dat wij de hoogste BHV cursus klantenwaardering hebben? Klanten waarderen onze trainingen met maar liefst een beoordeling van 9,4. Indien u ook een realistische BHV training wilt volgen op onze goed uitgeruste locatie met brand en EHBO faciliteiten, kunt u zich direct inschrijven. Heeft u vragen? Neem dan zeker contact met ons op en bel naar 070 324 80 03.

Neem direct contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid