Z

Administratieve zekerheid

Z

Instructeurs uit de praktijk

Z

Realistische trainingen

Home // BHV oefencentrum

Een BHV training is het meest succesvol wanneer u die volgt in een veelzijdig oefencentrum. BHV Zuid-Holland beschikt over een uniek trainingscentrum in Den Haag waar talloze realistische noodsituaties opgezet worden. Denk bijvoorbeeld brand- en Eerste Hulp situaties. Wilt u goed voorbereid zijn op noodsituaties? Volg dan een training of cursus bij hét BHV oefencentrum van Nederland.

Levensechte situaties in ons BHV oefencentrum

Ons BHV oefencentrum is ingericht met brand en EHBO faciliteiten. Naast verschillende trainingsruimtes waar getraind kan worden op allerlei noodsituaties, bent u bij ons zeker van de beste instructeurs. Al onze specialisten hebben namelijk ervaring of een achtergrond bij de brandweer of ambulance. De dagelijkse situaties die zij meemaken worden dan ook levensecht nagebootst. Bij een levensechte situatie horen natuurlijk ook slachtoffers. Om de oefening overeen te laten komen met de praktijk, zetten wij LOTUS slachtoffers in. Ons trainingscentrum is met zowel het OV als de auto goed bereikbaar.

Een ontruimingsoefening bij u op locatie behoort ook tot de mogelijkheden

Wij organiseren ook oefeningen zoals een ontruimingsoefening bij u op locatie. Wij verdiepen ons dan volledig in uw bedrijf en voorzien u van professionele begeleiding. Zo is iedereen binnen uw bedrijf perfect voorbereid bij een calamiteit. Heeft u interesse in een van onze BHV trainingen in ons oefencentrum of een training bij u op locatie? Geef uw wensen door en wij organiseren het! Schrijf u direct in of bel bij vragen naar 070 324 80 03.

Neem direct contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid