Z

Administratieve zekerheid

Z

Instructeurs uit de praktijk

Z

Realistische trainingen

Home // BHV Naaldwijk

Voor BHV cursussen in de omgeving van Naaldwijk, Vlaardingen en Schiedam bent u bij BHV Zuid-Holland aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van bedrijfshulpverlening en beschikken over een uniek en uitgebreid trainingscentrum in de omgeving van Den Haag. Ons enthousiaste team bestaat uitsluitend uit professionals met praktijkervaring. Wilt u een BHV cursus volgen in de omgeving van Naaldwijk, Vlaardingen of Schiedam? BHV Zuid-Holland biedt u graag een leerzame en leuke dag!

Diverse BVH opleidingen in de omgeving Naaldwijk, Vlaardingen en Schiedam

BHV Zuid-Holland biedt een diversiteit aan BHV opleidingen aan. Zo kunt u kiezen voor de BHV Basisopleiding, maar is het ook mogelijk een van de andere opleidingen te volgen, zoals:

Naast deze opleidingen, bieden we bij BHV Zuid-Holland ook de mogelijkheid diverse herhalingstrainingen te volgen om uw kennis up-to-date te houden. Wilt u een BHV opleiding op uw eigen bedrijfslocatie in de omgeving Naaldwijk, Vlaardingen of Schiedam volgen? Ook dat kan bij BHV Zuid-Holland. Onze gespecialiseerde instructeurs komen dan gewoon bij u langs met de benodigde materialen.

Leermateriaal voor E-Learning

Woont u in de omgeving van Naaldwijk, Vlaardingen, Schiedam of nabij Rotterdam en lijkt het u handig om thuis eerst online een BHV leerprogramma te volgen, zodat u alleen voor het behalen van uw certificaat op onze locatie in Den Haag langs hoeft te komen? Dan is dat mogelijk met E-Learning. BHV Zuid-Holland heeft eigen leermateriaal ontwikkeld, wat het gemakkelijk maakt om eerst online alle kennis op te doen, die u vervolgens in één keer op de praktijkdag op locatie kunt toepassen. Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van BHV Zuid-Holland? U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen door te bellen naar 070 324 80 03.

 

 

Neem direct contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid