Home // BHV maatwerk

Hoewel wij erg trots zijn op ons uitgebreide trainingscentrum in Den Haag, organiseert BHV Zuid-Holland desgewenst ook BHV maatwerk trainingen op uw eigen werkplek. Ook verzorgen wij maatwerk trainingen aan o.a. receptiemedewerkers, zoals bijvoorbeeld portofoon trainingen.

Wat kunt u van ons verwachten op het gebied van BHV maatwerk?

Van BHV Zuid-Holland kunt u deskundige begeleiding en training verwachten doordat wij goed luisteren naar uw wensen, een maatwerk trainingsprogramma samenstellen en wij altijd werken met instructeurs met een 112 achtergrond. Zij geven les in hun eigen vakgebied en vanuit hun eigen ervaringen bij Brandweer en Ambulance. Let wel, wij hebben uit deze professionele hoek de beste toppers geselecteerd. Door deze achtergrond hebben de trainingen een hoog realiteitsgehalte.

Ook bieden wij de mogelijkheid om met een speciaal ingerichte wagen bij u op locatie te komen waarin vervolgens op realistische wijze brandtraining gegeven kan worden. Onze praktijkgerichte aanpak van de BHV maatwerk trainingen wordt altijd zeer gewaardeerd. Een groot aantal klanten van ons combineren hun herhalingstrainingen op ons trainingscentrum afwisselend met in-company oefeningen.

Hoe gaan we te werk?

Bij BHV Zuid-Holland staat een ontspannen sfeer tijdens de trainingen voorop. Het beste leerresultaat wordt alleen bereikt als u het naar uw zin heeft. Ons vaste team van geselecteerde instructeurs hebben allemaal een achtergrond bij ambulance of brandweer en geven met hun grote dosis smart view vanuit de praktijk op een levendige en leuke manier les. Ook maken wij gebruik van een door ons speciaal geselecteerde groep LOTUS slachtoffers die hun rol realistisch kunnen spelen.

Wat kost deze BHV herhaling?

Om de vaardigheden te kunnen behouden dient u een dagdeel Brand & Ontruiming (BO) en een dagdeel Eerste Hulp (EH) te volgen. Wij stellen graag een lespakket met u samen en helpen u altijd op weg naar de juiste invulling voor uw maatwerk BHV en EHBO. Tevens hebben wij een uniek 4 stappenplan waarbij u in dagdelen hoogwaardig maatwerk BHV zult ontvangen en u zelf uw kosten kunt beheren. Wilt u contact opnemen met BHV Zuid-Holland? Bel ons gerust via 070 324 80 03 voor meer informatie over onze mogelijkheden.

Cursusprogramma

Wat leer ik op trainingsdag?
Een gedegen praktijkoefening in levensreddende handelingen waaronder de reanimatie met AED inzet, maar ook leert u met behulp van een LOTUS hoe te handelen bij een een val van hoogte of specifieke scenario’s die voor u van toepassing zijn. 

Tijdens de Brand en Ontruiming dag leert u ook vooral door te doen. Wij kunnen met onze blusunit op uw locatie komen voor de praktijk brand. U kunt dan de deurprocedure in de blusunit doen en een echte brand blussen. Door op uw locatie een rondgang te maken kunnen wij de aandacht volledig richten op uw eigen praktijksituatie en preventief denken.

Hoe leer ik brand blussen op mijn locatie?
Afhankelijk van de ruimte op uw terrein komen wij op locatie met de blusunit. U dient minimaal 6 parkeerplaatsen beschikbaar te hebben en een goede toegang tot de afgezette ruimte.

Hoe lang duurt de herhaling?
Deze BHV herhaling verzorgen wij in dagdelen of twee aaneengesloten dagdelen. Voor sommige doelgroepen organiseren wij de training op zaterdag of in de avonduren. Onze trainingen op locatie kan 6 dagen per week van 08.00 tot 23.00 uur en wij hanteren een maximale groepsgrootte van 12 cursisten per instructeur.

Vraag & Antwoord

Waarom BHV Zuid Holland
BHV Zuid Holland kijkt jaarlijks kritisch naar haar eigen functioneren en serviceverlening.  Zowel onze instructeurs als de samenwerking met andere bedrijven evalueren wij jaarlijks. Wij blijven steeds op zoek naar een stuk kwaliteitsverbetering. Met onze jarenlange ervaring in de professionele hulpverlening kijken wij naar nieuwe ontwikkelingen in de BHV-markt. Steeds weer innoveren met gebruik van de laatste technieken vinden wij van groot belang. Hulpverlenen is voor u geen dagelijks werk en daarom besteden wij veel zorg aan het praktisch oefenen en de didactische waarde van uw cursus. Door op uw locatie een rondgang te maken wordt iedereen weer goed getriggerd om op de preventieve BHV veiligheid te letten. De cursisten van BHV Zuid Holland geven aan dat wij hierin jaarlijks weer goed zijn geslaagd.

Voor wie is deze BHV herhaling bestemd?
Om aan de Arbo wet te kunnen voldoen moet een bedrijfshulpverlener goed getraind zijn en in staat zijn om tijdens een calamiteit goed te kunnen optreden. Doordat onze opzet van de herhalingstraining ieder jaar net even anders zijn qua opzet, leert u ieder jaar weer nieuwe scenario’s en worden de basis BHV situaties weer geoefend door vooral te doen.

Moet ik een NIBHV diploma hebben?
Wilt u de NIBHV certificering voor de BHV herhalen dan kost dit € 22,00 u kunt ook voor ons eigen certificering kiezen. Het kunnen overleggen van certificering is geen wettelijk eis en wij laten u vrij in de keuze hiervan. Het BHV diploma heeft geldigheidsduur van één jaar en kan jaarlijks na het volgen van een herhalingsdag worden verlengd.

Wat is de groepssamenstelling?
Wij hanteren altijd kleine groepen cursisten van maximaal 12 deelnemers per instructeur per onderdeel. Heeft u meer deelnemers dan komen wij met meer instructeurs omdat wij van menig zijn dat grote groepen een negatief effect hebben op de didactische waarde.

Is herhaling verplicht?
Het Arbo besluit adviseert om jaarlijks herhalingslessen te volgen. Na uw deelname nemen wij contact met u op voor de jaarlijkse herhaling BHV (1 dag) om de kennis en vaardigheden bij te houden en op te frissen.

Genoemde prijzen zijn exclusief btw.

 

BHV Zuid-Holland verzorgd  op dit moment trainingen op locatie voor cursisten uit het Westland, Rotterdam, Delft en Den Haag. Maar ook  Den Hoorn, Dordrecht, Zwijndrecht, Gouda, Bodegraven, ’s-Gravenzande, Hoek van  Holland, Honselersdijk, Capelle aan de IJssel, Krimpen aan de IJssel, Leiden, Leidschendam, Voorburg, Maasdijk, Maasland, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Noordwijk, Poeldijk, Ridderkerk, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Wassenaar, Wateringen, de Lier en Zoetermeer.

100 % tevredenheidsgarantie / geld terug

Onze spelregels wat betreft de tevredenheidsgarantie:
De 100% tevredenheidsgarantie geldt op alle opleidingen van BHV Zuid Holland;
Bij een meerdaagse opleiding kun je op een willekeurig moment van de eerste cursusdag aangeven dat je niet tevreden bent;
Bij een eendaagse opleiding kun je op een willekeurig moment van de ochtend (tot uiterlijk in de pauze) aangeven dat je niet tevreden bent;
Als je hebt aangegeven niet tevreden te zijn, wordt daarmee vanaf dat moment de cursus voor je beëindigd;
Het volledige cursusgeld wordt teruggestort als je hier gebruik van maakt.

Toets je BHV kennis

Eigen binnen locatie met brand en EHBO faciliteiten
Instructeurs uit de praktijk –Ambulance of Brandweer
Realistische trainingen
Hoogwaardige kwaliteit
Administratieve zekerheid