Z

Administratieve zekerheid

Z

Instructeurs uit de praktijk

Z

Realistische trainingen

Home // BHV incompany

Wilt u een BHV incompany cursus of oefening doen in uw bedrijf of organisatie en bent u op zoek naar een specialist die dat voor u organiseert? Dan heeft u in BHV Zuid-Holland uw specialist gevonden. Wij beschikken over een uitgebreid trainingscentrum voor BHV cursussen, maar we komen speciaal voor u ook langs op de locatie van uw bedrijf of organisatie.

BHV incompany: diverse trainingen op locatie in de omgeving Zuid-Holland

BHV Zuid-Holland is gevestigd aan de Zinkwerf 85 in Den Haag, waar wij beschikken over een uniek trainingscentrum met diverse oefenruimtes voor noodsituaties. Echter, het is ook mogelijk ons in te schakelen voor een BHV incompany cursus. Bij BHV Zuid-Holland leveren wij maatwerk, wat betekent dat wij het trainingsprogramma geheel afstemmen op uw wensen. Wilt u ons inschakelen voor EHBO incompany trainingen of andere BHV trainingen? Dan zorgen wij voor de juiste materialen en bedenken wij vooraf interessante noodsituaties die wij ontlenen aan bestaande situaties in de praktijk. Wilt u ons inschakelen voor een ontruimingsoefening of een andere brandbeveiligingsoefening? Dan zorgen wij dat wij inzicht hebben van alle ins en outs van uw bedrijf en we u voorzien van professionele begeleiding.

Verslag met aanbevelingen

Heeft u een BHV incompany oefening gevolgd onder begeleiding van BHV Zuid-Holland? Dan ontvangt u van ons een uitgebreid verslag waarin we de enscenering van de ontruiming nogmaals voor u op een rijtje zetten en we het verloop van de ontruiming analyseren. Aan de hand daarvan geven we in het rapport ook diverse aanbevelingen en adviezen ter verbetering. Bent u geïnteresseerd in een BHV incompany training onder begeleiding van BHV Zuid-Holland? Dan kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen via 070 324 80 03.

Neem direct contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid