Z

Administratieve zekerheid

Z

Instructeurs uit de praktijk

Z

Realistische trainingen

Home // BHV in 1 dag

Tijdens de BHV cursus van BHV Zuid-Holland leert uw personeel, in 1 dag, alles over het verlenen van Eerste Hulp, het bestrijden van een beginnende brand en het begeleiden van een ontruiming. Ervaren instructeurs met ervaring bij de brandweer of ambulance zorgen ervoor dat de trainingen zo accuraat mogelijk zijn.

Een BHV cursus in 1 dag vindt plaats op locatie

Het is belangrijk dat er in uw bedrijf verschillende mensen zijn met een BHV diploma. Zo bent u in elke situatie goed voorbereidt op noodsituaties. De BHV cursus van BHV Zuid-Holland wordt in 1 dag gegeven op de door uw gewenste locatie. Uw werknemers leren omgaan met noodsituaties in de eigen werkomgeving, zodat uw medewerkers precies weten wat ze moeten doen wanneer een noodsituatie zich voordoet. Elke BHV cursus die wij in 1 dag geven op locatie, worden op maat samengesteld. Tijdens de cursus speelt een gemoedelijke sfeer een belangrijke rol. Wij zijn ervan overtuigd dat uw medewerkers op deze manier het beste leerresultaat bereiken. De cursussen worden gegeven bij organisaties in Zuid-Holland. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Maak een afspraak

Kies voor een BHV cursus van uitstekende kwaliteit waarbij innovatie, en gezelligheid centraal staan. Wilt u meer informatie over de BHV cursus in 1 dag? Of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 070 324 80 03. Onze ervaren medewerkers vertellen u meer over de BHV cursus en op welke situatie uw medewerkers worden voorbereid.

Neem direct contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid