BHV herhalingscursus

Z

Administratieve zekerheid

Z

Instructeurs uit de praktijk

Z

Realistische trainingen

Home // BHV herhalingscursus

Een goede BHV herhalingscursus kunt u volgen bij BHV Zuid-Holland. Wij zijn dé specialist op het gebied van bedrijfshulpverlening en bieden dan ook diverse BHV cursussen aan. Herhalingslessen zijn belangrijk omdat ze uw eerder geleerde kennis en vaardigheden van bijvoorbeeld een BHV Basisopleiding of een EHBO Opleiding op hoog niveau behouden.

BHV herhalingscursus in het unieke trainingscentrum

Bij BHV Zuid-Holland beschikken wij over een uniek trainingscentrum in Den Haag, dat gemakkelijk bereikbaar. In dat trainingscentrum ensceneren onze professionals diverse Eerste Hulp- en Brandsituaties aan de hand van hun dagelijkse ervaringen in de praktijk als ambulancemedewerker of brandweerman. Deze situaties komen dus overeen met situaties in de praktijk, wat zorgt voor een realistische manier van leren. Onze slow whoop gaat af, de deuren vallen dicht en u blust bij ons een echte binnenbrand met water, schuim of CO2. Bij BHV Zuid-Holland bieden we diverse BHV herhalingscursussen, waaronder:

  • Ploegleider BHV training;
  • EHBO Herhaling;
  • Kinder EHBO Herhaling.

Omdat wij de noodsituaties in ons opleidingscentrum jaarlijks veranderen, blijft het interessant om regelmatig uw geheugen op te frissen met een BHV herhalingscursus. Wij bieden nooit standaardverhalen, maar komen altijd met maatwerk dat aansluit bij de praktijk.

Ontspannen sfeer

U leert het beste in een ontspannen omgeving. Daarom hechten we bij BHV Zuid-Holland veel waarde aan een ontspannen sfeer waarin iedereen het naar zijn zin kan hebben. Om uw BHV diploma te mogen behouden dient u twee onderdelen (Brand & Ontruiming en Eerste Hulp) in twee dagdelen te volgen. De kosten van een BHV herhalingscursus zijn verschillend per BHV herhalingscursus. Wilt u een BHV herhalingscursus volgen? Dan kunt u direct inschrijven via onze website. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons bereiken op het volgende telefoonnummer: 070 324 80 03.

 

Neem direct contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid