BHV herhaling kosten

Z

Administratieve zekerheid

Z

Instructeurs uit de praktijk

Z

Realistische trainingen

Home // BHV herhaling kosten

Bij BHV Zuid-Holland weet u precies wat de herhaling van een BHV cursus u gaat kosten. Vrijblijvend stellen wij, samen met u, een offerte op voor de BHV herhalingscursus. De cursus wordt verzorgd door ervaren instructeurs in ons trainingscentrum of op locatie.

Een gemotiveerde BHV ploeg is de basis voor succes. En dat staat of valt met de wijze waarop de cursist de training zal ervaren.
Vergelijk BHV-ers met uw klanten. Het kost vaak veel tijd (en geld) om ze binnen te halen, en binnenhouden kost vaak veel minder energie. BHV opleidingskosten kunnen daardoor nog wel eens een tegenvaller voor de directie zijn wanneer de BHV-er de cursus niet als waardevol heeft ervaren. Zorg er dus voor dat je het BHV team geïnteresseerd blijft door hen te informeren over lopende zaken en stuur ze naar een training die ze waardevol vinden en waar ze graag naar toe gaan. Een gemotiveerde BHV-er pakt vanzelf in uw bedrijf ook de rol van  preventie. Lees onze reviews en maak dan de slimste keuze. 

Zo weet u wat een BHV herhaling gaat kosten

Er zijn een aantal factoren waarmee rekening gehouden moet worden om de kosten voor een BHV herhalingscursus te bepalen. Gaat u zelf de cursus volgen? Is de cursus voor uw personeel? Wordt de cursus op locatie of in ons trainingscentrum gegeven? Dit zijn allemaal vragen die beantwoord moeten worden om de kosten voor een BHV herhalingscursus te berekenen.

Leer omgaan met verschillende situaties

In ons trainingscentrum wordt u door tiental realistische trainingsruimtes geleid. Hierbij leert u omgaan met verschillende scenario’s die zich in het dagelijkse leven, op straat of op uw werkplek, voor kunnen doen. Denk hierbij aan het verlenen van Eerste Hulp en hulp verlenen bij brand. De training krijgt u van ervaren instructeurs met een 112-achtergrond. Dit betekent dat zij ervaring hebben bij de brandweer of de ambulance. Zo bent u verzekerd van een training van hoge kwaliteit. Elke herhalingscursus die wij verzorgen, wordt op maat samengesteld. De handelingen zijn daardoor direct toepasbaar in uw werkomgeving.

Elk jaar een nieuwe training

Wist u dat BHV Zuid-Holland wordt gewaardeerd met een 8,9? Elk jaar bieden wij een vernieuwende training aan waardoor elke BHV herhaling fris en uitdagend is. Benieuwd naar de BHV herhalingscursus en naar wat deze u gaat kosten? Kijk op onze website voor meer informatie over de herhalingscursus met daarbij de actuele prijzen of neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 070 324 80 03. Een van onze specialisten vertelt u graag meer over de verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie.

Neem direct contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid