BHV herhaling kosten

Home // BHV herhaling kosten

Bij BHV Zuid-Holland weet u precies wat de herhaling van een BHV cursus u gaat kosten. Vrijblijvend stellen wij, samen met u, een offerte op voor de BHV herhalingscursus. De cursus wordt verzorgd door ervaren instructeurs in ons trainingscentrum of op locatie.

Zo weet u wat een BHV herhaling gaat kosten

Er zijn een aantal factoren waarmee rekening gehouden moet worden om de kosten voor een BHV herhalingscursus te bepalen. Gaat u zelf de cursus volgen? Is de cursus voor uw personeel? Wordt de cursus op locatie of in ons trainingscentrum gegeven? Dit zijn allemaal vragen die beantwoord moeten worden om de kosten voor een BHV herhalingscursus te berekenen.

Leer omgaan met verschillende situaties

In ons trainingscentrum wordt u door tiental realistische trainingsruimtes geleid. Hierbij leert u omgaan met verschillende scenario’s die zich in het dagelijkse leven, op straat of op uw werkplek, voor kunnen doen. Denk hierbij aan het verlenen van Eerste Hulp en hulp verlenen bij brand. De training krijgt u van ervaren instructeurs met een 112-achtergrond. Dit betekent dat zij ervaring hebben bij de brandweer of de ambulance. Zo bent u verzekerd van een training van hoge kwaliteit. Elke herhalingscursus die wij verzorgen, wordt op maat samengesteld. De handelingen zijn daardoor direct toepasbaar in uw werkomgeving.

Elk jaar een nieuwe training

Wist u dat BHV Zuid-Holland wordt gewaardeerd met een 8,9? Elk jaar bieden wij een vernieuwende training aan waardoor elke BHV herhaling fris en uitdagend is. Benieuwd naar de BHV herhalingscursus en naar wat deze u gaat kosten? Kijk op onze website voor meer informatie over de herhalingscursus met daarbij de actuele prijzen of neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 070 324 80 03. Een van onze specialisten vertelt u graag meer over de verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie.

Wat onze klanten zeggen:

Elke keer weer zeer tevreden over de stof en de manier waarop die behandeld wordt. Altijd voldoende tijd en aandacht indien vragen
- Schiedam
Al jaren tot volle tevredenheid
- Spijkenisse

Neem direct contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid