Administratieve zekerheid

 

Instructeurs uit de praktijk

 

Realistische trainingen

 

Bij BHV Zuid-Holland kunt u diverse BHV en EHBO cursussen volgen als particulier of als bedrijf. Het is wettelijk verplicht om te allen tijde iemand met een BHV diploma op de werkvloer te hebben. Een EHBO diploma is hierop een mooie aanvulling.

Ga voor een BHV of EHBO cursus van BHV Zuid-Holland

In ons uitgebreide trainingscentrum in Den Haag is het mogelijk om zowel een BHV als EHBO diploma te behalen. Door ervaren instructeurs met ruime ervaring bij de ambulance wordt u door verschillende scenario’s ’geleidt die gebaseerd zijn op levensechte situaties. In ons trainingscentrum vindt https://www.bhvzuidholland.nl/bhv-basisopleiding/u zelfs een auto waarmee complexe EHBO situaties worden nagebootst. Elke BHV of EHBO cursus van BHV Zuid-Holland is geschikt voor individuen en bedrijven. Het is zelfs mogelijk om BHV en EHBO trainingen op locatie te geven. Enthousiaste instructeurs geven hoge kwaliteit trainingen bij u in het bedrijf, zodat het personeel zich nog beter kan inleven in de geschetste situaties.

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u weten wat voor u de meest geschikte cursus is? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 070 324 80 03. Door onze ruime ervaring weten wij als geen ander wat voor u de beste keuze. Op dit nummer kunt u uiteraard ook terecht om u direct in te schrijven voor de gewenste cursus.

 

Wat onze klanten zeggen:

Elke keer weer zeer tevreden over de stof en de manier waarop die behandeld wordt. Altijd voldoende tijd en aandacht indien vragen
- Schiedam
Al jaren tot volle tevredenheid
- Spijkenisse

Neem direct contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid