BHV cursus Rotterdam

Z

Administratieve zekerheid

Z

Instructeurs uit de praktijk

Z

Realistische trainingen

Home // BHV cursus Rotterdam

Wilt u een BHV cursus in de omgeving van Rotterdam volgen? BHV Zuid-Holland is gevestigd in Den Haag, wat natuurlijk op korte afstand van Rotterdam ligt. Wij zijn specialist op het gebied van bedrijfshulpverlening en bieden dan ook diverse opleidingen op dat gebied aan. Wilt u een BHV cursus op locatie in Rotterdam volgen? Dat behoort ook tot de mogelijkheden van BHV Zuid-Holland. Wij bieden BHV maatwerk, zodat u de cursus en de locatie kunt kiezen die het beste aansluit bij uw wensen.

Realistische BHV cursus door vakkundige instructeurs in de omgeving van Rotterdam

BHV Zuid-Holland heeft een eigen locatie in Den Haag, nabij Rotterdam, waar u een BHV cursus kunt volgen. Daar beschikken wij over onze eigen EHBO faciliteiten en brandruimtes. Op die manier kunnen wij u realistische BHV opleidingen aanbieden die werkelijke overeenkomsten vertonen met een echt noodgeval. Al onze trainingen worden daarnaast gegeven door vakkundige instructeurs die getest zijn op hun didactische vaardigheden door een externe onderwijsspecialist. Zo weet u zeker dat u goed onderwijs geniet. Wilt u liever een BHV cursus op locatie in Rotterdam of omgeving volgen? Ook dan kunt u BHV Zuid-Holland inschakelen. Zo doen wij op locatie bijvoorbeeld:

Neem een kijkje op onze website voor ons volledige aanbod!

Advies

Naast de cursussen die BHV Zuid-Holland aanbiedt, is het ook mogelijk ons in te schakelen voor deskundig advies omtrent uw bedrijfshulpverlening. Wilt u bijvoorbeeld weten in hoeverre uw bedrijf voldoet aan brandbeveiligingseisen? Of wilt u uw ontruimingsplan eens goed na laten kijken? Dan helpt BHV Zuid-Holland u daarbij. U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen door even te bellen naar 070 324 80 03.

 

 

Neem direct contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid