BHV cursus op eigen locatie

Z

Administratieve zekerheid

Z

Instructeurs uit de praktijk

Z

Realistische trainingen

Home // BHV cursus op eigen locatie

Een BHV cursus op eigen locatie volgen is handig voor elk bedrijf. Wij van BHV Zuid-Holland, specialist in bedrijfshulpverlening in Den Haag en omstreken, bieden diverse BHV cursussen aan en we geven advies over BHV en brandbeveiliging. Bij ons kunt u die cursussen zowel volgen in ons uitgebreide trainingscentrum als op locatie bij uw bedrijf of organisatie. Met onze realistische trainingen verzorgd door vakkundige instructeurs bent u verzekerd van een goede aansluiting op de praktijk én een leuke dag!

BHV cursus op eigen locatie in de omgeving Zuid-Holland

BHV Zuid-Holland is gevestigd aan de Zinkwerf 85 in Den Haag. Omdat wij beschikken over een uitgebreid trainingscentrum, worden veel van onze cursussen op onze eigen locatie gegeven. Wilt u een BHV cursus op uw locatie volgen, bijvoorbeeld bij uw bedrijf of organisatie, dan is dat bij BHV Zuid-Holland echter ook mogelijk! Wij bieden diverse cursussen op locatie aan. Een greep uit ons aanbod:

NIBHV gecertificeerd bedrijf

Wij zijn een NIBHV gecertificeerd bedrijf, wat betekent dat BHV Zuid-Holland een hoogwaardig en transparant kennis- en opleidingssysteem aanhoudt. Bij ons bent u verzekerd van een kwalitatief goede opleiding door gecertificeerde instructeurs die een achtergrond hebben in de 112 praktijk. Wilt u BHV Zuid-Holland inschakelen voor een BHV cursus op eigen locatie? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 070 324 80 03. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Neem direct contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid