BHV cursus kosten

 

Administratieve zekerheid

 

Instructeurs uit de praktijk

 

Realistische trainingen

 

Home // BHV cursus kosten

 

Als u wilt weten hoeveel een BHV cursus in Den Haag u gaat kosten moet u rekening houden met een aantal factoren. Hoe groot is de groep die een BHV cursus volgt? Wilt u de cursus volgen op locatie of in het uitgebreide trainingscentrum van BHV Zuid-Holland? Dit zijn slechts enkele vragen die u moet beantwoorden om te weten wat een BHV cursus u gaat kosten.

 

Een BHV cursus hoeft niet veel te kosten

Bij BHV Zuid-Holland staat een hoge kwaliteit cursus, in een gezellige sfeer centraal. De hoge kwaliteit wordt gegarandeerd door onze NBHV certificering. Door een praktijkgerichte cursus leert u in slechts twee dagen alles wat u moet weten om uw BHV diploma te behalen. In deze twee dagen wordt een tiental situaties nagebootst waarin de focus ligt op het verlenen van Eerste Hulp en op wat u moet doen tijdens een ontruiming bij bijvoorbeeld brand. Deze cursus wordt gegeven in ons uitgebreide trainingscentrum in Den Haag. Kijk voor de actuele prijzen voor de BHV opleiding op onze website, zo weet u precies wat de BHV cursus gaat kosten.

Wat onze klanten zeggen:

Elke keer weer zeer tevreden over de stof en de manier waarop die behandeld wordt. Altijd voldoende tijd en aandacht indien vragen
- Schiedam
Al jaren tot volle tevredenheid
- Spijkenisse

Neem direct contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid