Bedrijfshulpverlening Den Haag

Z

Administratieve zekerheid

Z

Instructeurs uit de praktijk

Z

Realistische trainingen

Home // Bedrijfshulpverlening Den Haag

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van bedrijfshulpverlening in de omgeving van Den Haag? Dan kunt u terecht bij BHV Zuid-Holland. Wij werken sinds 1994 in de professionele hulpverlening en bieden diverse opleidingen aan op het gebied van bedrijfshulpverlening en EHBO. Daarnaast voorzien we u ook van gespecialiseerd advies op het gebied van brandpreventie en AED. Wilt u een cursus volgen in de bedrijfshulpverlening in de omgeving van Den Haag? BHV Zuid-Holland staat voor u klaar!

Uitgebreid trainingscentrum voor bedrijfshulpverlening in Den Haag

BHV Zuid-Holland beschikt over een uitgebreid trainingscentrum in Den Haag, waar u diverse opleidingen met betrekking tot bedrijfshulpverlening kunt volgen. Een greep uit ons aanbod:

Onze opleidingen worden gegeven door vakkundige instructeurs die op hun didactische vaardigheden zijn beoordeeld door een externe onderwijsdeskundige. Met behulp van de aanwezige materialen in ons trainingscentrum, is het mogelijk realistische en praktijkgerichte trainingen te geven. Wilt u uw kennis opfrissen? Dan kunt u bij BHV Zuid-Holland ook kiezen voor diverse herhalingstrainingen.

Bedrijfshulpverlening op locatie

Wilt u bedrijfshulpverlening volgen, maar wilt u dat liever op locatie doen? Dat kan ook bij BHV Zuid-Holland. Wij bieden diverse bedrijfshulpverlening cursussen in de omgeving van Den Haag en de rest van Zuid-Holland die onze vakkundige medewerkers ook op locatie bij uw bedrijf of bij uw organisatie kunnen komen geven. Dit geldt bijvoorbeeld voor een BHV ontruimingsoefening. Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van BHV Zuid-Holland? Voor de meeste opleidingen kunt u zich direct via onze site inschrijven, maar u kunt ook gemakkelijk telefonisch contact met ons opnemen via 070 324 80 03.

Neem direct contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid