Bedrijfshulpverlening Den Haag

 

Administratieve zekerheid

 

Instructeurs uit de praktijk

 

Realistische trainingen

 

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van bedrijfshulpverlening in de omgeving van Den Haag? Dan kunt u terecht bij BHV Zuid-Holland. Wij werken sinds 1994 in de professionele hulpverlening en bieden diverse opleidingen aan op het gebied van bedrijfshulpverlening en EHBO. Daarnaast voorzien we u ook van gespecialiseerd advies op het gebied van brandpreventie en AED. Wilt u een cursus volgen in de bedrijfshulpverlening in de omgeving van Den Haag? BHV Zuid-Holland staat voor u klaar met een uniek trainingscentrum!

Uitgebreid trainingscentrum voor bedrijfshulpverlening in Den Haag

BHV Zuid-Holland beschikt over een uitgebreid trainingscentrum in Den Haag, waar u diverse opleidingen met betrekking tot bedrijfshulpverlening kunt volgen. Een greep uit ons aanbod:

  • BHV Basisopleiding;
  • BHV Ploegleider;
  • EHBO Opleiding;
  • Kinder EHBO Opleiding;

Onze opleidingen worden gegeven door vakkundige instructeurs die op hun didactische vaardigheden zijn beoordeeld door een externe onderwijsdeskundige. Met behulp van de bijzondere binnen faciliteiten in ons trainingscentrum, is het mogelijk realistische en praktijkgerichte trainingen te geven. Wilt u uw kennis opfrissen? Dan kunt u bij BHV Zuid-Holland ook kiezen voor diverse herhalingstrainingen.

Bedrijfshulpverlening op locatie

Wilt u bedrijfshulpverlening volgen, maar wilt u dat liever op locatie doen? Dat kan ook bij BHV Zuid-Holland. Wij bieden diverse bedrijfshulpverlening cursussen in de omgeving van Den Haag en de rest van Zuid-Holland die onze vakkundige medewerkers ook op locatie bij uw bedrijf of bij uw organisatie kunnen komen geven. Dit geldt bijvoorbeeld voor een BHV ontruimingsoefening. Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van BHV Zuid-Holland? Voor de meeste opleidingen kunt u zich direct via onze site inschrijven, maar u kunt ook gemakkelijk telefonisch contact met ons opnemen via 070 324 80 03.

Wat onze klanten zeggen:

Elke keer weer zeer tevreden over de stof en de manier waarop die behandeld wordt. Altijd voldoende tijd en aandacht indien vragen
- Schiedam
Al jaren tot volle tevredenheid
- Spijkenisse

Neem direct contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid