Z

Administratieve zekerheid

Z

Instructeurs uit de praktijk

Z

Realistische trainingen

Home // BBMI cursus

Wanneer uw bedrijf beschikt over een brandmeld- of ontruimingsinstallatie, dient iemand binnen uw bedrijf een BBMI cursus te volgen. BBMI staat voor Beheerder Brandmeldinstallatie. Tijdens een BBMI opleiding leert u verschillende belangrijke aspecten die komen kijken bij een brandmeld- en ontruimingsinstallatie. Beschikt uw bedrijf nog niet over een Beheerder Brandmeldinstallatie? Volg dan de BBMI opleiding bij BHV Zuid-Holland. Wij zijn dé BHV specialist van Nederland. Deze BBMI training verzorgen we bij u op locatie en duurt één dagdeel.
Omdat alle aandacht alleen uitgaat naar uw eigen installatie en documentatie leert goed uw taken voor de eigen systeem. 

Wat houdt een BBMI cursus in?

Om de veiligheid binnen uw bedrijf te handhaven, dient iemand binnen uw bedrijf een diploma te behalen voor een cursus BBMI die voldoet aan de, volgens de wet vastgestelde, NEN 2654-1 en NEN 2654-2. Tijdens deze training leert u op een adequate wijze beheer uit te voeren waarmee u tevens vooruitlopend voldoet aan de regelgeving in het nieuwe BBL (artikel 6.32 6.33)

Onze BBMI opleiding voldoet aan deze eisen en wordt gegeven door enthousiaste instructeurs. Op een leuke manier leren staat bij al onze opleidingen centraal. Tijdens onze BBMI opleiding leert u hoe u een brandmeld- en ontruimingsinstallatie bedient, periodiek controleert en voorziet van preventief onderhoud. Bovendien leert u alles over het systeem zelf zoals de werking en verschillende componenten. U leert tijdens de BMMI cursus tevens alles over de voorschriften, normen en eisen die opgesteld zijn voor de systemen. Verder staat het registeren en rapporteren van gegevens in een logboek en instrueren van derden centraal.

Schrijf u in of neem contact op met ons

Wilt u meer informatie ontvangen over het lesgeld, de voorbereiding en duur van de BBMI cursus? Of bent u benieuwd naar de beschikbare locaties en cursusdata? Twijfel dan niet om contact op te nemen met ons door te bellen naar 070 324 80 03. Bekijk daarnaast ook de andere trainingen en opleidingen die wij aanbieden in ons oefencentrum zoals een BHV cursus. Wij helpen u graag met het voorop stellen van veiligheid binnen uw bedrijf!

Neem direct contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid